PR & Kommunikation

Oavsett var, när eller hur konsumenten möter ditt varumärke är det viktigt att denne upplever samma känsla, story och visuella uttryck – oavsett om det är i butik, på event, i sociala medier eller i era egna kanaler. Därför är PR och kommunikation en lika viktig del i marknadsföringen och ett effektivt verktyg för att forma och bygga konsumentens upplevelse av varumärket och driva din försäljning.

Man talar om förtjänad och köpt media, om egna och sociala plattformar. Vi på UMG verkar i alla dessa för att hitta bästa möjliga idé och lösning för våra kunder, oavsett kanal och plattform. Det viktigaste för oss är att hjälpa våra kunder möta sina utmaningar med lösningar som är relevanta för målgruppen och som levererar resultat.

UMG

Vi är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer.

För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Vårt pragmatiska synsätt har sin utgångspunkt i att vilja vara bäst, inte störst.

UMG finns idag i Stockholm och Öresund med 45 anställda.
UMG har blivit utsedd till gasell av Dagens industri, samt vunnit priser som ESA Excellence Awards, Cannes Lions, Gyllene Hjulet och Spinn.